top of page

Influencer marketing - vi repræsenterer din virksomhed

Vi er ikke et influencer bureau, men et bureau der styrer meningsfulde influencer-samarbejder med klare mål i land sammen med vores kunder.

 

Vi repræsenterer din virksomhed ind i et samarbejde og kan gribe bolden, uanset om du er helt grøn i disciplinen, eller hvis du gerne vil have et nyt og friskt pust til din eksisterende indsats.

 
Vi tror på værdien i det nøje udvalgte match, hvor brand og influent går op i en højere enhed og skaber engagerende content og opmærksomhed hos din målgruppe. 

Hos os er influencer marketing i høj grad et spørgsmål om relationer, kreativitet og god projektledelse. Resultatet bliver unik storytelling, meningsfuld branding og indfriede mål.  

STRATEGI & IDÈ

Vi er rigtig (rigtig) glade for klare mål og en skarp strategi, så vores samarbejde starter her. Enten udarbejder vi én sammen, eller også klæder I os på. Når rammen er sat, kan det sjove begynde.

Måske har I selv en kreativ idé eller et finurligt koncept? Måske skal vi finde den sammen?

RESEARCH & KAMPAGNE

Let the magic begin. Det rette match er afgørende for din kampagnes autencitet og effekt. Vi finder de helt rigtige personlige brands til din kampagne og er det bindende led i samarbejdet, som vi kan hjælpe med fra kontrakt til afrapportering.

PROJEKTLEDELSE

Influencer marketing kræver knivskarp og fleksibel projektledelse. Vi elsker, når der er fremdrift, og derfor elsker vi, når du lader os styre din betalte eller ubetalte influencer kampagne. Vi arbejder kvikt, grundigt og sikrer en konstruktiv dialog med samarbejdspartnere på alle sider.

Et udpluk af  vores samarbejdspartnere

Vi arbejder løbende sammen med brands og styrer influencer-indsatsen ved både betalte kampagner med klare KPI'er og længerevarende ambassadørskaber.  
Det skaber troværdige matches mellem influenter og brands, der udmynter sig i meningsfuld og værdiskabende eksponering af produkter, kulturoplevelser m.m. til nye og eksisterende målgrupper på sociale medier.

Læs mere om, hvordan vi hos wecommunicate arbejder med influencer marketing og betalte kampagner

PR og influencer marketing partner i Danmark, Sverige, Norge & Finland

PR, influencer marketing og medietræning

PR og influencer marketing partner

Er du nysgerrig?
Kontakt os i dag, vi er lynhurtige på svar-knappen

wecommunicate
Thomas Helstedsvej 18, 8660 Skanderborg 
hello@wecommunicate.dk  |  21 25 96 46

bottom of page