top of page

MARKÉR DIN ONLINE-TILSTEDEVÆRELSE MED DIGITAL PR

Nettet er fuld af stemmer, som kæmper om at råbe højst – så hvordan brager I igennem lydmuren, så de rette mennesker hører jeres budskaber eller får øjnene op for jeres produkter?
Hos WeCommunicate har vi stor erfaring med at vinde digital ørenlyd. Vi kender spillereglerne for relevant, redaktionel omtale til fingerspidserne, og vi sørger for, at din historie lander hos den helt rigtige journalist, blogger eller influencer.
Vi er dygtige til at rådgive og står gerne i spidsen for en langsigtet onlinestrategi. Vi er også fortrolige med at få jer (hurtigt) i gang og tilpasse ud fra de erfaringer, vi samler op sammen.

KONTAKT OS I DAG

Tak for din besked.

ET UDPLUK AF VORES KUNDER

Skywork.jpg
logo-campus-vejle.png
Saharas.jpg
VetPlanet_dyb_blå.png
Ruby Rejser.png
NorthSide.png
flying superkids.jpg
dab.png

LAD OS SAMMEN STYRKE DIN DIGITALE TILSTEDEVÆRELSE

VI HJÆLPER MED

DIGITAL PR-PLAN OG EKSEKVERING

PRESSEMEDDELELSER

SYNLIGHED PÅ LINKEDIN, FACEBOOK OG INSTAGRAM

KAMPAGNER PÅ SOCIALE MEDIER

INFLUENCER MARKETING

LØBENDE RÅDGIVING OG SPARRING

HVEM ER WECOMMUNICATE?

Vi er et PR- og kommunikationsbureau med uddannede journalister og erfarne kommunikatører, som sætter en ære i at få dine budskaber til at blomstre.

Vi er stolte af at være små, for miniaturemodellen betyder kort vej fra tanke til handling, og drivkraften og tilliden er altid i top. Vi går til vores opgaver med præcision og pligtopfyldenhed, og vi hjælper med stålsat strategi og værdiskabende fortællinger for såvel kendte som ukendte brands.
 

PR og kommunikation handler om at gøre en forskel – skal vi gøre en forskel sammen?

Julie_edited.jpg
bottom of page