MARKÉR DIN ONLINE TILSTEDEVÆRELSE MED DIGITAL PR

Nettet er fuld af stemmer, som kæmper om at råbe højst – så hvordan brager I igennem lydmuren, så de rette mennesker hører jeres budskaber eller får øjnene op for jeres produkter?
Hos WeCommunicate har vi stor erfaring med at vinde digital ørenlyd. Vi kender spillereglerne for relevant, redaktionel omtale til fingerspidserne, og vi sørger for, at din historie lander hos den helt rigtige journalist, blogger eller influencer.
Vi er dygtige til at rådgive og står gerne i spidsen for en langsigtet onlinestrategi. Vi er også fortrolige med at få jer (hurtigt) i gang og tilpasse ud fra de erfaringer, vi samler op sammen.

KONTAKT OS I DAG

ET UDPLUK AF VORES KUNDER

Graphic Design Office

LAD OS SAMMEN STYRKE DIN DIGITALE TILSTEDEVÆRELSE

VI HJÆLPER BL.A. MED

DIGITAL PR-PLAN OG EKSEKVERING

PRESSEMEDDELELSER

SYNLIGHED PÅ LINKEDIN, FACEBOOK OG INSTAGRAM

KAMPAGNER PÅ SOCIALE MEDIER

INFLUENCER MARKETING

LØBENDE RÅDGIVING OG SPARRING

HVEM ER WECOMMUNICATE?

Vi er et PR- og kommunikationsbureau med en eksklusiv skare af uddannede journalister og erfarne kommunikatører, som sætter en ære i at få dine budskaber til at blomstre.

Vi er stolte af at være små, for miniaturemodellen betyder kort vej fra tanke til handling, og drivkraften og tilliden er altid i top. Vi går til vores opgaver med præcision og pligtopfyldenhed, og vi hjælper med stålsat strategi og værdiskabende fortællinger for såvel kendte som ukendte brands.

PR og kommunikation handler om at gøre en forskel – skal vi gøre en forskel sammen?

+45 2125 9646

Thomas Helstedsvej 18 
8660 Skanderborg

Privatlivspolitik

  • LinkedIn
  • Instagram

©2021 by wecommunicate.