top of page

Vi søger en studentermedhjælper

Har du en stor formidlingslyst og interesse for PR og SoMe? Så er det måske dig, vi søger


Med kunder som LEGO® Koncernen, NorthSide, Voergaard Slot og VetPlanet har vi nemlig gang i butikken, og derfor søger vi en studentermedhjælper til at hjælpe med PR- og SoMe-opgaver.


Vi er et PR- og kommunikationsbureau, der hjælper internationale brands såvel som startups med at komme ud over rampen gennem klassisk PR, influencer marketing og indhold på sociale medier.


Vi kommunikerer om alt fra legetøj og kulturudstillinger til hvalpefoder, og vil du også snuse til en bred palette af kommunikationsopgaver, mens du jonglerer forskellige kunder og målgrupper, så er det måske lige dig, vi leder efter.


Dine arbejdsopgaver:

- Research og dialog med influenter

- Udarbejdelse af pressemeddelelser

- Content til sociale medier og nyhedsbreve

- Blogindlæg og ad hoc tekstproduktion.


Vi forestiller os, at du studerer inden for kommunikation og kan arbejde 8 timer om ugen med én ugentlig arbejdsdag på vores kontor i Skanderborg. Der vil også være mulighed for hjemmearbejdstimer. Vi koordinerer naturligvis, så det passer med din undervisning og eksamensperioder. Opstart er hurtigst muligt.


Send en kort ansøgning og CV til zenia@wecommunicate.dk, giv os et kald på +45 27 14 23 86, smid et link til din LinkedIn-profil, eller invitér dig selv til en kop kaf’, te eller (kold) Pepsi Max.


Vi glæder os til at høre fra dig.


PS. Skal du i praktik til efteråret, vil du få et forspring i køen

bottom of page