top of page

Vi søger praktikant til efteråret '23Vil du gøre karriere inden for PR og kommunikation?

Så bliv vores kommunikationspraktikant til efteråret 2023

Er du vild med PR i alle dets facetter med både klassiske pressemeddelelser, pitch til medier og influencer marketing? Brænder du for SoMe og tekstforfatning? Og vil du prøve kræfter med kommunikation på forskellige platforme på et bureau? Så er det måske dig, vi leder efter!

Wecommunicate søger en skarp kommunikationspraktikant til efteråret 2023. Vi er et PR- og kommunikationsbureau i hjertet af Aarhus med særlig flair for PR, influencer marketing og content creation. Du vil fra dag ét være en del af teamet på lige fod med dine kolleger, og du vil få masser af ansvar og udbytte af dit praktikophold hos os.

Som praktikant kommer du i berøring med forskellige kunder, og målgrupperne er ligeledes mange. Vi kommunikerer om stort og småt, og derfor er det vigtigt, at du kan finde interesse i alt fra hvalpefoder til legetøj og kulturbranchen.


Dine arbejdsopgaver:


  • PR-planer og strategisk rådgivning

  • Pressemeddelelser og pitch

  • Projektledelse af influencer marketing fra A-Z

  • SoMe-strategier og content produktion

  • Udarbejdelse og opsætning af nyhedsbreve

  • Ansvar for egne SoMe-kanaler

  • Diverse ad hoc tekstforfatning

  • Udarbejdelse af oplæg og præsentationer

  • Overvågning og afrapportering af kampagner

Hvem er vi?

Vi er et mindre, ambitiøst team, som brænder for kommunikation, der gør en forskel. Vi er tæt knyttet til vores samarbejdspartnere, der tæller internationale brand og startups som bl.a. LEGO® Koncernen, Plantorama og VetPlanet. Vores arbejde er baseret på samarbejde, drivkraft og tillid, og vi har det altid sjovt undervejs.

Vi forestiller os, at…

Du studerer på kommunikationsuddannelsen på DMJX og er service-minded, nysgerrig og handlekraftig. Du er en skarp formidler, der tør tage ansvar og har mod på at følge egne projekter til dørs, når vi til tider strammer skoene og løber stærkt. Da vi er et mindre bureau, garanterer vi, at du vil være med i alle faser af vores spændende projekter, og derfor er du også klar på at udvikle dit projektleder-gen.

Det praktiske

Stillingen er fuldtid med opstart i august, og forløbet varer 6 måneder. Praktikken er ulønnet. Du bliver tilknyttet en mentor, og vi sikrer løbende sparring og statusmøder. Vi holder til i lyse lokaler på Ryesgade, og vi er både fleksible i forhold til hjemmearbejdsdage og eventuelt studiejob. For den rette er der mulighed for at blive ansat efter praktikken.

Send din ansøgning og CV til zenia@wecommunicate.dk, smid et link til din LinkedIn-profil, eller invitér dig selv til en kop kaf’, te eller Pepsi Max. Metoden er op til dig, og vi glæder os til at høre fra dig 😊

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Zenia Degn Pejtersen på +45 27 14 23 86. Vi afholder løbende samtaler.


Seneste blogindlæg

Se alle

Når du skal markedsføre dit brand og ikke mindst dine produkter eller services, kan det være en jungle at finde ud af, hvilke medier der fungerer bedst til hvad – og hvornår. Læs med her, og bliv klog

bottom of page