top of page

Vil du gøre karriere inden for PR og kommunikation?

Så bliv vores kommunikationspraktikant til efteråret 2022


Er du vild med PR i alle dets facetter med både klassiske pressemeddelelser, pitch til medier og influencer marketing? Brænder du for SoMe og tekstforfatning? Og vil du prøve kræfter med kommunikation på tværs af platforme på et bureau? Så er det måske dig, vi leder efter!


Wecommunicate søger en skarp kommunikationspraktikant til efteråret 2022. Vi er et PR- og kommunikationsbureau i Skanderborg med særlig flair for PR, influencer marketing og content creation. Du vil fra dag ét være en del af teamet på lige fod med dine kolleger, og du vil få masser af ansvar og udbytte af dit praktikophold hos os.


Som praktikant kommer du i berøring med forskellige kunder, og målgrupperne er ligeledes mange. Vi kommunikerer om stort og småt, og derfor er det vigtigt, at du kan finde interesse i alt fra hvalpefoder til legetøj og kulturbranchen. 

Dine arbejdsopgaver:

· PR-planer og strategisk rådgivning

· Pressemeddelelser og pitch

· Projektledelse af influencer marketing fra A-Z

· SoMe-strategier og content produktion

· Udarbejdelse og opsætning af nyhedsbreve

· Ansvar for egne kanaler

· Diverse ad hoc tekstforfatning

· Udarbejdelse af oplæg og præsentationer

· Overvågning og afrapportering af kampagner


 


Hvem er vi?

Vi er et lille, men ambitiøst team, som brænder for kommunikation, der gør en forskel. Vi er tæt knyttet til vores samarbejdspartnere, der tæller internationale brand og startups som bl.a. LEGO® Koncernen, NorthSide, Voergaard Slot og VetPlanet. Vores arbejde er baseret på samarbejde, drivkraft og tillid, og vi har det altid sjovt undervejs.


Vi forestiller os, at…

Du studerer på kommunikationsuddannelsen ved DMJX, og er service-minded, nysgerrig og handlekraftig. Du er en skarp formidler, der tør tage ansvar og har mod på at følge egne projekter til dørs, når vi til tider strammer skoene og løber stærkt. Da vi er et mindre bureau, garanterer vi, at du være med i alle faser af vores spændende projekter, og derfor er du også klar på at udvikle dit projektleder-gen.


Det praktiske

Stillingen er fuldtid med opstart i august, og forløbet varer 5-6 måneder. Praktikken er ulønnet (mulighed for lønnet). Du bliver tilknyttet en mentor, og vi sikrer løbende sparring og statusmøder. Vi holder til i lyse lokaler på Thomas Helstedsvej i Skanderborg med velsmurte togforbindelser fra Aarhus. Vi tilbyder tilskud til transporten, og er fleksible i forhold til hjemmearbejdsdage og eventuelt studiejob. For den rette er der mulighed for at blive ansat efter praktikken.


Send din ansøgning og CV til zenia@wecommunicate.dk, smid et link til din LinkedIn-profil, eller invitér dig selv til en kop kaf’, te eller (kold) Pepsi Max. Metoden er op til dig, og vi glæder os til at høre fra dig 😊


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Zenia Degn Pejtersen på +45 27 14 23 86. Vi afholder løbende samtaler.

bottom of page