top of page

ØG DIN SYNLIGHED GENNEM STRATEGISK PRESSEARBEJDE

Hos WeCommunicate kender vi spillereglerne for at opnå relevant, redaktionel omtale til fingerspidserne. Vi er erfarne journalister og kommunikatører, som har et solidt kendskab til, hvordan influencers, bloggere og journalister arbejder, og hvad der virker på sociale medier, hjemmesider og i nyhedsbreve. 


Vi sørger for, at jeres historie lander på det mest relevante medie, og vi hjælper også med at håndtere de historier, I helst ville være foruden.  


Vi er dygtige til at rådgive og står gerne i spidsen for langsigtede PR-strategier. Vi er også fortrolige med at få en pressemeddelelse skrevet og sendt ud, før morgendagens avis udkommer.


Uanset om du har behov for hjælp til din pressestrategi, din håndtering af en kommunikationskrise, det løbende PR-arbejde eller noget fjerde, står vi klar med sparring og gode råd baseret på mange års erfaring inden for både journalistik og kommunikation.

Skriv til os via formularen, eller kontakt os uforpligtende på hello@wecommunicate.dk eller 21259646.

KONTAKT OS I DAG

Tak for din indsendelse!

ET UDPLUK AF VORES KUNDER

Skywork.jpg
logo-campus-vejle.png
Saharas.jpg
VetPlanet_dyb_blå.png
Ruby Rejser.png
NorthSide.png
flying superkids.jpg
dab.png

VI HJÆLPER BL.A. MED

PR-PLAN

PRESSEMEDDELSER

CONTENT OG NYHEDSBREVE

SYNLIGHED PÅ LINKEDIN, FACEBOOK OG INSTAGRAM

KAMPAGNER PÅ SOCIALE MEDIER

INFLUENCERE

INTERNATIONAL SYNLIGHED

PRISER, DER ER TIL AT BETALE

Vi kan give jer den bedste pris på pressearbejde, når vi ved lidt mere om jeres behov. Derfor begynder vores samarbejde med, at I briefer os på, hvad I ønsker vores hjælp til.

Når vi kender rammerne, vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Billede af Denys Nevozhai

LAD OS HJÆLPE JER MED AT BLIVE SYNLIGE I DE REDAKTIONELLE MEDIER

HVEM ER WECOMMUNICATE?

Vi er et PR- og kommunikationsbureau med en eksklusiv skare af uddannede journalister og erfarne kommunikatører, som sætter en ære i at få dine budskaber til at blomstre.

Vi er stolte af at være små, for miniaturemodellen betyder kort vej fra tanke til handling, og drivkraften og tilliden er altid i top. Vi går til vores opgaver med præcision og pligtopfyldenhed, og vi hjælper med stålsat strategi og værdiskabende fortællinger for såvel kendte som ukendte brands.

PR og kommunikation handler om at gøre en forskel – skal vi gøre en forskel sammen?

Julie_edited.jpg
bottom of page