Wecommunicate er et PR- og kommunikationsbureau, som sætter en ære i at få dine budskaber til at blomstre.
Vi er stolte af at være små, for miniaturemodellen betyder kort vej fra tanke til handling, og at drivkraften og tilliden er altid i top. Vi går til vores opgaver med præcision og pligtopfyldenhed, og vi hjælper med stålsat strategi og frugtbare fortællinger for såvel kendte som ukendte brands.

PR og kommunikation handler om at gøre en forskel – skal vi gøre en forskel sammen?

Er du vores nye praktikant?

Vi har lyst til at lære fra os og har masser af fede opgaver i pipeline. Derfor søger vi en (videbegærlig, velskrivende og pisserar) praktikant til kontoret i Skanderborg.

TEAMET
Julie_edited.jpg

JULIE SLOTH BLUMENSAAT

Ejer & Kommunikationsrådgiver
Julie@wecommunicate.dk
21 25 96 46

Julie er uddannet journalist, og hendes rådgivning tager afsæt i redaktionelle arbejdsmetoder og spilleregler. Julie styrer workshops og medietræning i mål med både faglighed og højt humør. Hendes ærlighed og 'to-the-point' tilgang er også værdsat, når der er brug for enhjælpende hånd til krisestyring og issue management.

  • Head of PR & Social Media / Pressechef, LEGOLAND Billund (Park, Hotel og Holiday Village)

  • PR-konsulent, Publico Kommunikation

  • Journalist (DMJX)
     

Zenia_edited.jpg

ZENIA DEGN PEJTERSEN

Kommunikationskonsulent
Zenia@wecommunicate.dk
27 14 23 86

Zenia er uddannet kommunikatør, og med sit strategiske mindset hjælper hun virksomheder med at positionere sig på markedet.
Zenia balancerer forskellige kommunikationsopgaver, men er særlig skarp inden for PR, SoMe og tekstforfatning. Zenia har flair for skriftlig kommunikation, der på baggrund af nøje research og indsigt aktiverer målgrupper.

  • Juniorkonsulent, Aros Kommunikation

  • Event og SoMe-ansvarlig, UNGKOM Midt

  • Kommunikatør (DMJX)